تاریخ :  چهارشنبه 24 خرداد 1396
نویسنده :  علیرضا ولیزاده
ویتامین ها و خواص آن ها -- ویژه : منابع غذایی آن ها

 نام ویتامین منابع غذایی نقش آن در بدن
 ویتامینC مرکبات، گوجه فرنگی، میوه ها و سبزیهایی که دارای رنگ زرد، بنفش، قرمز، نارنجی هستند سلامت پوست و لثه (بیماری نبود آن : اسکوربت)
 ویتامین های گروه B غلات، گردو، لبنیات جلوگیری از کم خونی و ریزش مو (بیماری نبود آن: بری بری)
 ویتامین D شیر و لبنیات، تخم پرندگان، ماهی و میوه های گرمسیری کمک به جذب کلسیم (بیماری نبود آن: راشتیسم یا نرمی استخوان)
 ویتامین E میوه ها و سبزیهای تازه، جوانه ی گندم، مغز زرد آلو و بادام مخصوصاً از نوع تلخ آن تقویت سیستم ایمنی و دفاعی، کمک به انهدام یاخته های سرطانی
 ویتامین A هویج (کاروتن)، گوجه (لیکوپن)، جگر سفید کمک به بینایی مخصوصا در نور کم (شب کوری)، زیاد کردن خون برای بیمارانی که مبتلا به بیماری کم خونی هستند، جلوگیری از ضعف بدن در برابر عوامل عفونت زا
 ویتامین K غلات، سبزی های تیره مانند نعناع، یونجه و شبدر کمک به لخته شدن



:: مرتبط با: اطلاعات عمومی , علمی ,
:: برچسب‌ها: ویتامین ها , انواع ویتامین , نقش ویتامین ها ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
reza چهارشنبه 24 خرداد 1396 07:50 بعد از ظهر
سلام اگر مایل به تبادل لینک با وبلاگ پر بازدید من دارید خبر دهید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
وبسایت علوم پدیا
دانشنامه علوم.
مطالب فرهنگی، علمی ، مذهبی ، و ...
ایمیل مدیر: valizadeh.alireza123@gmail.com
برای نویسنده شدن ایمیل دهید.
  :: مدیر وب سایت : علیرضا ولیزاده
امتیاز شما به سایت چیست؟





oloompedia.ir/message motevasseteh.avablog.ir